הבלוג

למה לבשל סו-ויד?

בישול סו-ויד הוא הרבה יותר קל מהרושם שהשם המפואר שלו עלול להשאיר. פשוט לאטום את המרכיבים בשקית ניילון, להכניס לאמבט מים או כל כלי אחר שיכול להגדיר טמפרטורת יעד ולהחזיק אותה. כאשר המזון מגיע לטמפרטורת היעד וזמן הבישול, מוציאים מהשקית, צורבים קלות ובמהירות ומגישים. וזהו.

קרא עוד »

איך להכין את הסטייק המושלם

להכין את הסטייק המושלם באמצעות טכניקות בישול מסורתיות כמו מחבת-טיגון או צלייה זה די מסובך. לא רק שזה קשה לדעת את טמפרטורת הבישול הנכונה, אבל אתה גם חייב לתזמן את הדברים בדיוק כדי להימנע מהסטייק להתבשל יתר על המידה גם אחרי שהורדת אותו מהאש. בישול בשיטת סו-ויד מייתר את הדאגה

קרא עוד »

איזה Immersion Circulator הוא הטוב ביותר?

2014 היא השנה של סו-ויד circulators במחירים נוחים. בעבר, מכשירי חימום מים המשמשים כדי לשמור על הטמפרטורה של אמבט מים ברמת דיוק של עשירית המעלה עלו כמה מאות דולרים במקרה הטוב. השנה, שלושה מכשירים חדשים המיועדים לטבח הביתי שוחררו וכולם זמינים עבור פחות מ 300$ (לאלו שגרים בארה"ב) וטיפה יותר

קרא עוד »

כל מה שאתם צריכים לדעת על מכשירי בישול סו-ויד

אין ספק ששנת 2014 היא השנה שבה בישול בסו-ויד נהפך לנפוץ ופופלרי יותר בקרב השפים הביתיים ואין סיבה שהמגמה הזאת תשתנה בשנים הקרובות. ההיפך, כל הסימנים מראים שבישול סו-ויד הולך להיכנס חזק בשנים הקרובות למטבח הביתי וייתכן שבעוד מספר שנים מעטות מכשירי בישול סו-ויד יהיו נפוצים במטבח הביתי כמו המיקרוגל,

קרא עוד »

איך להכין סלמון סו-ויד

כמו כל הדגים, סלמון הוא דג קל לבישול, ולכן סו-ויד היא שיטה מצוינת בשביל להכין אותו. שלא כמו דגים שנעשו בתנור מסורתי, החיצוניות של דג הסלמון שמבושל סו-ויד לא מתייבש מחשיפה לחום רב מדי. אנו נותנים לו לנוח באמבטיה ב 50 מעלות צלזיוס. לאחר כ -30 דקות, הדגים מקבלים צבע

קרא עוד »

שלוש טכניקות בישול סו-ויד שכל אחד יכול לנסות

רוצים לנסות בישול סו-ויד אבל לא ממש מוכנים להשקיע בציוד חדש? לגיטמי לגמרי. שלוש הטכניקות שמוצגות כאן (ומתורגמות לעברית ממאמר המקור באתר Chefsteps) מאפשרות לעשות שימוש בפריטים ביתיים נפוצים בכדי לבשל אוכל בעדינות באמבט מים, סו-ויד סטייל.

קרא עוד »

איך להכין סטייק לחי

אחד היתרונות הגדולים של בישול סו-ויד הוא היכולת להכין בשר בצורה מושלמת פעם אחר פעם וכולנו יודעים שמעטים הם האנשים שבאמת יודעים להכין בשר. הנה מתכון פשוט וקל להכנה של סטייק לחי.

קרא עוד »

איך להכין שיפודים של שקדי עגל

אחד היתרונות הגדולים של בישול סו-ויד הוא היכולת להכין בשר בצורה מושלמת פעם אחר פעם וכולנו יודעים שמעטים הם האנשים שבאמת יודעים להכין בשר. הנה מתכון פשוט וקל להכנה של שיפודים של שקדי עגל.

קרא עוד »

איך להכין חצי עופיון בתיבול קייג'ון

אחד היתרונות הגדולים של בישול סו-ויד הוא היכולת להכין בשר בצורה מושלמת פעם אחר פעם וכולנו יודעים שמעטים הם האנשים שבאמת יודעים להכין בשר. הנה מתכון פשוט וקל להכנה של חצי עופיון בתיבול קייג'ון.

קרא עוד »
משלוחים מהירים

לנקודת איסוף או עם שליח עד הבית

איסוף עצמי מרמת גן
100% מאובטח

רכישה מאובטחת בכרטיס אשראי