הבלוג

איך להכין שיפודים של שקדי עגל

אחד היתרונות הגדולים של בישול סו-ויד הוא היכולת להכין בשר בצורה מושלמת פעם אחר פעם וכולנו יודעים שמעטים הם האנשים שבאמת יודעים להכין בשר. הנה מתכון פשוט וקל להכנה של שיפודים של שקדי עגל.

קרא עוד »

איך להכין חצי עופיון בתיבול קייג’ון

אחד היתרונות הגדולים של בישול סו-ויד הוא היכולת להכין בשר בצורה מושלמת פעם אחר פעם וכולנו יודעים שמעטים הם האנשים שבאמת יודעים להכין בשר. הנה מתכון פשוט וקל להכנה של חצי עופיון בתיבול קייג’ון.

קרא עוד »

איך להכין נתח אנטריקוט שלם סו-ויד

אחד היתרונות הגדולים של בישול סו-ויד הוא היכולת להכין בשר בצורה מושלמת פעם אחר פעם וכולנו יודעים שמעטים הם האנשים שבאמת יודעים להכין בשר. הנה מתכון שיעזור לכם להכין נתח אנטריקוט שלם בצורה מושלמת.

קרא עוד »

המבורגר מעושן תוצרת בית

אחד היתרונות הגדולים של בישול סו-ויד הוא היכולת להכין בשר בצורה מושלמת פעם אחר פעם וכולנו יודעים שמעטים הם האנשים שבאמת יודעים להכין בשר. הנה מתכון פשוט וקל להמבורגר מעושן תוצרת בית.

קרא עוד »

ארבעת השלבים של בישול סו-ויד

מתחילים לבשל סו-ויד? החבר’ה של Chefsteps מציעים סקירה כללית של התהליך, בחלוקה לארבעה שלבים. אנו מתחילים בהכנות לקראת המזון, ולאחר מכן לעבור לאריזתו. לאחר מכן נקבע את הטמפרטורה והזמן הטובים ביותר לבישול. כאשר המזון מבושל, נכין אותו להגשה, מה שאומר לרוב שנצרוב אותו קלות עד לקבלת צבע זהוב חום או שנאחסן

קרא עוד »

אז מה זה בעצם סו-ויד?

כל סיפור הסו-ויד (sous-vide) התחיל במסעדה בדרום צרפת, שם חיפשו השפים טכניקה לבישול כבד אווז בדיוק רב ומבלי לאבד חלק ניכר ממנו בתהליך. שיטת הבישול בוואקום – הכנסת נתח בשר מנויילן בשקית וואקום לתוך מים בטמפרטורה משתנה, עונה בדיוק על צורך זה. בסו-ויד נקבעת באופן מדויק טמפרטורת הבישול והאוכל מתבשל

קרא עוד »
משלוחים מהירים

לנקודת איסוף או עם שליח עד הבית

איסוף עצמי מרמת גן
100% מאובטח

רכישה מאובטחת בכרטיס אשראי