Shopping Cart

צריכים עזרה?

דברו איתנו בוואטסאפ

Google ג גוגל
5.0
מבוסס על 565 ביקורות

המתכונים הכי שווים לשים על שולחן החג לכבוד השנה החדשה

תוכן עניינים

החגים כבר כאן – שנה עברית חדשה בפתח! השנה, בעקבות הסגר, חגי תשרי הולכים להיראות קצת שונה מבשנים קודמות, אבל אל דאגה – דאגנו לכם לרשימת מתכונים מפנקת שתוכלו להכין בבית עם מכשיר הסו-ויד שלכם.

הולך להיות טעים – זה בטוח!

השנה כבר לא נחגוג עם המשפחה המורחבת – אבל זה שיש סגר, לא אומר שאי אפשר לפנק את המשפחה הגרעינית באוכל טוב. עוף, בשר, דגים, ירקות ואפילו קינוחים – קבלו את ארוחת הסו-ויד החגיגית שלנו עם מגוון מתכונים מדויקים ומנצחים.

פטה כבד סו-ויד

כנראה שמדובר בסלט-ממרח בשר הכי חגיגי שיש – בלי פטה כבד, אין שולחן חג! פטה כבד תמיד הוא כוכב בארוחות חג אצל לא מעט משפחות.

עם הצבע הכי מגרה והטעם הכי מיוחד – קבלו מתכון חדש ומיוחד לצנצנת פטה כבד חלק וקרמי.

למתכון המלא לפטה כבד בסו-ויד, לחצו כאן.

שום קונפי סו-ויד 

עוד תוספת מעולה, שבאה טוב ליד כל מנה! יש מקרים שבהם היתרון של הסו-ויד (בישול בוואקום) הוא מובהק על פני שיטות בישול אחרות והכנת קונפי שום היא אחד מאותם מקרים.

קונפי היא בעצם שיטת בישול צרפתית, שבה מבשלים ירקות, בשר או דגים בשמן בטמפרטורה נמוכה. ניתן להכין את הקונפי שום בשקית ואקום או בתוך צנצנת זכוכית. במידה ובחרתם להשתמש בשקית ואקום, אנחנו ממליצים להקפיא את השקית עם המרכיבים כך שהשמן לא יהיה נוזלי ואז אפשר לבצע את הוואקום בקלות רבה.

למתכון המלא לשום קונפי בסו-ויד, לחצו כאן

עוף ללא עצמות ממולא ברוטב צ’ימיצ’ורי ואורז עשבי תיבול

מתכון סו-ויד חגיגי במיוחד, עם זמן הכנה לא מאד ארוך – כשעה הכנה ועוד 6 שעות בחום של 63 מעלות, ויש לכם עוף רך, מושלם ומלא בדברים טובים.

מנה מושלמת לארוחת החג – שמכילה את כל המרכיבים החשובים – עוף, אורז ותבלינים טעימים. מנה זו אהובה במיוחד על ילדים ומצריכה הרבה פחות התעסקות מעוף רגיל – בלי להתעסק בחיתוך ובלי כתמים על הבגדים (כך שהיא אהובה גם על ההורים :). פשוט להגיש למרכז השולחן וכל אחד יכול לחתוך לעצמו. 

התוצאה פשוט מדהימה! בשר עוף רך בטירוף בשילוב אורז שבקלות היה יכול להפוך למנה בזכות עצמו, כשברקע רוטב צ’ימיצ’ורי שמשאיר טעם מיוחד בפה עד הביס הבא. 

למתכון המלא, לחצו כאן

עוף סופרים – ארטישוק, שומר, זיתים ברוטב לימון כבוש

למי שעדיין לא מכיר את עוף הסופרים, נספר כי חלק זה נחשב לחלק היבש ביותר בעוף. בעזרת בישול סו ויד, החלק היבש יהפוך לחלק הרך והטעים ביותר בעוף – בבישול בטמפרטורה של 65.6 מעלות עם זמן בישול של שעה אחת בלבד. 

למתכון המלא, לחצו כאן

הודו עם עור פריך סו-ויד

מתכון לאוהבי בשר ההודו – אבל לא רק. בזמן הכנה מהיר יחסית – שעה הכנה + שעתיים וחצי בישול בסו-ויד בחום של 55.6 מעלות – אתם מקבלים חזה הודו מדהים ועסיסי עם עור פריך ורוטב סמיך בצד – מנה שבאה טוב במיוחד בשולחן החג.

למתכון המלא, לחצו כאן

ביף בורגניון סו-ויד

מה יותר טוב מקערת ביף בורגיניון טעים ומלא ניחוחות? קערת ביף בורגיניון שבושל בסו-ויד! קערה מנחמת עם צלי בקר, חזה אווז מעושן, ירקות שורש, ומלא טעמים טובים. מתכון של השף אורי אנקווה, בעל ניסיון של 10 שנים בתחום המסעדנות ובוגר בית הספר לקולינריה “בישולים”. 

אחת המנות החגיגיות עם נתחי בשר שמתאימים בול לבישול בסו-ויד. 

למתכון המלא, לחצו כאן

רוסטביף סו-ויד 

כשמדברים על סו-ויד, אי אפשר שלא לחשוב על נתחי בשר עסיסיים במיוחד, ומה יותר כיף מלאכול רוסביף עסיסי ומדויק? קבלו מתכון לרוסטביף סו-ויד של השף אורי אנקווה, בעל ניסיון של 10 שנים בתחום המסעדנות ובוגר בית הספר לקולינריה “בישולים”.

אורי עבד במסעדות היוקרה הטובות ביותר בארץ ובהן הוא נחשף לראשונה לבישול סו ויד ולמכשיר האנובה החדש שלו הוא קורא “הקוסם” של השפים. 

מנה מעולה ומיוחדת לחג. למתכון המלא, לחצו כאן

סלמון סו ויד

ואחרי שנתנו במה לעוף, להודו ולבשר, חייבים לתת את הבמה למלך הדגה! אין ספק שסלמון הוא אחד הדגים הטעימים בכלל, ואחד הדגים שיותר כיף להכין בסו-ויד בפרט – אחרי שתטעמו את זה, לא תבינו איפה הייתם עד עכשיו.

בישול סלמון בסו-ויד מאפשר לכם להשיג שליטה מדויקת על תהליך הבישול – כך שתוכלו להשיג מרקמים שלא חשבתם שהם אפשריים – החל ממרקם חמאתי ורך ועד למרקם של שבבים רכים שנמסים בפה.

למתכון המלא, לחצו כאן

גזרים מזוגגים סו-ויד

גזרים מזוגגים

נכון שסו-ויד מזוהה בעיקר עם דגים, בשר ועוף, אבל אי אפשר להזניח את הירקות! מעבר למרקם הייחודי שתוכלו להשיג בבישול ירקות בסו-ויד, שלא תוכלו להשיג בשום שיטת בישול אחרת, להכנת ירקות בסו-ויד יש עוד יתרון אחד בולט – בזכות הבישול האיטי בחום נמוך יחסית, הירקות שאתם מבשלים שומרים על הערכים התזונתיים החשובים, אותם הם מאבדים בדר”כ בשיטות בישול אחרות. 

בראש השנה הזה, מתפנקים על גזרים מזוגגים מתקתקים בסו-ויד.

למתכון המלא, לחצו כאן

קרם ברולה סו-ויד

ואחרי ארוחה כזאת מושלמת ומדויקת, חייבים איזה קינוח מפנק, לא? כן כן, בסו-ויד אפשר להכין גם קינוחים! 

אם עוד לא הספקתם להכיר את צנצנות המייסון שלנו, באמת שהגיע הזמן. בין השאר ניתן להכין איתן קרם ברולה קרמי, קטיפתי, מתוק בדיוק במידה ולא כבד – עם קרום קראנצ’י כמו במסעדות הכי טובות. 

אז תשכחו מקינוחים קנויים, ותתחילו להכין מטעמים מתוקים בסו-ויד! 

למתכון המלא, לחצו כאן

מאחלים לכם שנה טובה, טעימה ומדויקת! 

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב whatsapp
WhatsApp
שיתוף ב email
Email
שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

תוכן עניינים

Google ג גוגל
5.0
מבוסס על 565 ביקורות
שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב whatsapp
WhatsApp
שיתוף ב email
Email
משלוחים מהירים

לנקודת איסוף או עם שליח עד הבית

איסוף עצמי מתל אביב
אחריות יצרן מקורית
100% מאובטח

רכישה מאובטחת בכרטיס אשראי

Google ג גוגל
5.0
מבוסס על 565 ביקורות